· 

Hout in de keuken

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat hout gebruikt wordt in moderne keukens. Als het voorheen (vrijwel) alleen gebruikt werd in landelijke keukens, wordt hout nu in een modern en strak jasje gestoken. Dit levert ontzettend stoere keukens op! Je kunt immers alle kanten op met hout, van een strak design keuken tot een industriele vintage keuken. Hout heeft eindeloze opties. Hierbij wat inspiratie. 

Uiteraard past hout nog altijd in een wat klassieker ontwerp. Echter, gecombineerd met een betonlook op de muren en een strakke afwerking van de deuren wordt de donkere houtsoort direct robuuster en moderner gemaakt. 

Je kan natuurlijk ook een hele andere kant op gaan met hout en de keuken een stuk industrieler en rustieker maken door te werken met 'verouderde' houtplanken in een gemeleerde samenstelling en deze te combineren met chrome, aluminium of metaal. Hiermee creeer je een ontzettend stoere en robuuste keuken. 

Hou je meer van een clean look in huis? Ook dan kun je kiezen voor houten keukenkasten. Gecombineerd met een strak en glad werkblad en achterwand creeer je een design-achtige keuken wat rust, netheid en warmte uitstraalt. 


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Pieter (maandag, 19 juni 2017 14:31)

    Dit is zeker een trend die dit jaar groeit!