· 

Mijn favoriete online winkeltjes

Tegenwoordig kun je vrijwel alles online halen en ik maak daar dan ook gretig gebruik van. Aangezien ik fysiek winkelen nooit leuk gevonden heb, is het voor mij een ideale uitkomst om online leuke accessoires en meubelen voor het interieur in te slaan. Met deze blog geef ik je dan ook graag een paar van mijn favoriete webshops. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe webshops, dus wellicht komt er nog een vervolg op deze blog. Weet je zelf een leuke webshops die ik gezien moet hebben, laat dan een reactie achter!

Allereerst...

Toch ben ik wel van mening dat het niet verstandig is om alle producten online te kopen. Althans, deze online te kopen zonder ze in een showroom te hebben gezien. Denk hierbij aan grote uitgaven zoals een bank en/of  kast, maar denk ook aan gordijnen, kussentjes of andere accessoires waarvan de kleur erg belangrijk is. Op internet komen sommige kleuren niet helemaal goed over waardoor je misschien net een mis-match hebt en dat zou zonde zijn. Ik wil niet weten hoe vaak ik al iets besteld heb, wat niet helemaal de kleur, kwaliteit of comfort had die ik voor ogen had. Zo laks als ik dan weer ben, retourneer ik het niet en is het eigenlijk weggegooid geld. Indien je geld te veel hebt, is dit natuurlijk geen enkel probleem. Helaas heb ik die luxe niet. 

 

Wat ik wel iedereen kan aanraden is om het product dat je gezien hebt in de winkel te vergelijken met het aanbod op internet. Hoe lullig ik het ook voor de winkels vind, vaak is het op internet goedkoper te krijgen. Soms scheelt dit zelfs 50%. Ik wil best een beetje meer betalen voor een goede service van winkelpersoneel, maar 50% vind ik te overdreven. Dan haal ik het product dus van een webshop.  

Blossom Brocante

Dit online winkeltje genaamd 'Blossom Brocante' bezoek ik regelmatig om te kijken of er nieuwe producten aanwezig zijn. Je vindt er een diversiteit aan producten, van meubelen tot aan prenten. Deze producten hebben een brocante of industriele uitstraling. Persoonlijk heb ik al geregeld bestellingen geplaatst en die zijn altijd keurig afgehandeld. Zo heb ik er oude koffertjes, speelgoed, ijzeren bakken en nog veel meer vandaan. 

Ik kan deze winkel iedereen aanraden die op zoek is naar producten die net wat anders zijn. Zelf kan ik er slecht tegen als andere mensen hetzelfde in huis hebben als ik. Door bij winkeltjes als Blossom Brocante te kopen verklein je die kans. Dat doet mij erg veel plezier. Neem zelf ook eens een kijkje op www.blossombrocante.nl en wellicht word je ook verliefd op de producten die er verkocht worden. 


't Jagershuis

Deze online winkel zou je eventueel ook fysiek kunnen opzoeken in Nunhem, Limburg. Dat heb ik echter nooit gedaan, maar ik heb alles via de website besteld. 't Jagershuis zoekt naar mooie, ruwe en oude spullen en materialen, die zij verkopen. Persoonlijk vind ik dat ze erg leuke artikelen hebben, van deurgreepjes en kleine accessoires tot aan grote kasten. Zo nu en dan loop ik eens heel de website door om te kijken of er nog wat leuks tussen zit. Vaak slaag ik dan ook en score ik wat nieuwe artikelen. Verder heb ik altijd goed contact met ze gehad en zijn ze erg behulpzaam. Ze leveren een goede service en de producten worden netjes verzonden. Al met al, een van mijn favorietjes! Neem eens een kijkje op hun website


Living Roots

Ik ben pas sinds kort bekend met deze winkel, maar het heeft al helemaal mijn hartje gestolen. Wat een leuke accessoires hebben ze hier verkrijgbaar zeg! Neem snel dus een kijkje op hun website. Living Roots is een woon/gift store, biologische bakkerij en lunchroom in Alkmaar. Wat de woonaccessoires betreft houden ze zich vast aan de volgende uitspraak: 'Geïnspireerd op het verleden, maar helemaal van nu'.  Dat klinkt voor mij als muziek in mijn oren en wellicht voor jou ook. Ik heb er onlangs de Meert wandplankjes van Woood en een dromenvanger besteld en deze zijn keurig geleverd. Ik heb tot nu toe dus zeer weinig te klagen over deze winkel. Een aanradertje! 


De Fabricage

Bij De Fabricage kun je terecht voor bijzondere vintage meubelstukken geïmporteerd uit Oost- Europa, België, Frankrijk en Scandinavië. Van vintage tot industrieel. Van originele vintage kledingkasten en kleurige buffetkasten tot industriële stalen lockers. Ben je op zoek naar iets bijzonders en een product met een verhaal, kun je bij De Fabricage goed terecht. Zelf vind ik dat juist het leukste. Ik hou niet van de standaard meubelstukken (en ja, ik weet dat je daar soms niet onderuit komt). In mijn ogen moet het bijzonder zijn en ongebruikelijk. Iets wat compleet bij jou past en daardoor speciaal is. Uiteraard kan dit ook met nieuwe producten, maar De Fabricage geeft net die extra dimensie. Neem eens een kijkje op de website en wellicht zie je wel iets waar je hartje een sprongetje door maakt. Zoals je op de afbeelding hieronder kan zien, heb ik stiekem al 2 artikelen in mijn winkelwagentje haha. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0