about rox

Mijn naam is Roxanne Deurloo (1990) en ik woon samen met mijn vriend Michael en zoontje Dean (2017) in Zuid-Holland. Ik werk parttime in de Rotterdamse industrie als Opleidingscoördinator. Hier zorg ik ervoor dat al het personeel competent genoeg is om hun werkzaamheden o.a. veilig uit te voeren en zodat zij zich kunnen doorontwikkelen in hun loopbaan. Ik heb dan ook veel contact met mensen, waarbij ik me als een vis in het water voel. Daarnaast houd ik me ook bezig met procesverbeteringen en implementatie van systemen. 

 

In mijn privéleven ben ik graag creatief bezig, waarbij ik mijn aandacht o.a. richt op interieurs, doe-het-zelf projecten, scrapbooks en (bullet)journaling. Daarnaast schrijf ik graag. Dat is dus ook de reden dat deze lifestyle blog tot stand is gekomen. Hiernaast ben ik ook gek van sport. Zo volg ik de Premier League en Formule 1 op de voet. Ik ben ook niet vies van een potje UFC, rugby en andere sporten. Daarbij kijk ik liever dan dat ik het zelf uitoefen. Ik heb vroeger veel gedanst, getennist en gevoetbald. Nu houd ik het bij bootcamps, krachtraining en poweryoga. Af en toe wil ik ook nog wel eens een rondje hardlopen. 

In Mykonos, Griekenland (8 maanden zwanger)
In Mykonos, Griekenland (8 maanden zwanger)

Reizen

Sinds ik me kan herinneren ben ik geboeid door de verschillende culturen op de wereld. Dit is mede door mijn ouders tot stand gekomen, waarvoor ik hen erg dankbaar ben. Toen ik 9 jaar oud was, zijn we al naar Amerika geweest voor een rondreis van 6 weken door Florida. Zo hebben we toen van Houston naar de Bahama's gereisd. Het jaar erna gingen we weer naar Amerika. Voordat ik naar de brugklas ging, zijn we naar Kenia geweest voor een safari en all-inclusive vakantie. Naar aanleiding van deze ervaringen wilde ik de toeristische sector in voor mijn werk later. Een baan in toerisme is er niet van gekomen, maar dat weerhoudt mij niet van verre (rond)reizen maken. Naast deze verre reizen gaan we regelmatig op stedentrip in eigen land of elders in Europa.

Interieur & DIY

Mijn interesse in interieurs is onwijs groot. Daarbij heb ik niet een specifieke stijl die ik fantastisch vind. Ik houd bijvoorbeeld van robuuste, grove en rauwe interieurs, maar ik kan ook zeker de simplistische en natuurlijke feel van Scandinavische interieurs waarderen. Geometrische vormen, etnische objecten, bloemenprintjes, vintage.. ik vind het allemaal leuk eigenlijk. Een interieur is in mijn ogen mooi wanneer het goed op elkaar is afgestemd en er een persoonlijke touch in zit. Daarbij moet je in een interieur kunnen leven en wonen. Je moet jezelf er fijn en thuis voelen. Zelf ben ik altijd op zoek naar iets wat niet gebruikelijk is. Daar word ik blij van. Daarom maak ik ook regelmatig iets zelf of hijs ik een oud object in een nieuw jasje.