Interior projects


Mini make-over toilet

Met een klein budget heb ik deze toilet aangepakt en weer een beetje naar dit jaar gebracht. De toilet was gedateerd en met behulp van wat kleine aanpassingen, heb ik toch een groot resultaat geboekt. 

 

De tegels heb ik voorzien van een aantal lagen tegelverf, zodat deze egaal wit zijn. De kleur op de muur heb ik veranderd naar de kleur Ridder van Histor. Toevallig had ik nog wat verf over van het babykamer project. Toch krijgt deze kleur in combinatie met deze accessoires een hele andere 'feel' dan in de babykamer. Een nieuw en modern fonteintje doet ook wonderen. De oude plank komt uit de Rotterdamse industrie en de accessoires heb ik o.a. gekocht bij de Action, Xenos, Moerman en meegenomen van reizen. De fotolijst stond al tijden ergens in een hoekje op zolder, maar heb ik geverfd met krijtverf zodat deze een wat strakkere look kreeg en dus weer gebruikt kon worden. Babykamer 'Industrieel vintage'

Zoals je misschien al gelezen hebt, zijn wij in verwachting van een kleine knul. Daarvoor moeten we natuurlijk een babykamer inrichten en alles op orde hebben voordat de grote dag aanbreekt. We willen graag een stoere en 'ongebruikelijke' babykamer. Daardoor hebben we gekozen voor een industriele en vintage look.

 

Door hout te combineren met metaal heb ik geprobeerd het geheel nog enigszins een gezellige maar robuuste uitstraling te geven. Daarbij is gebruik gemaakt van de kleuren grijsblauw, mosgroen en okergeel. De commode is op maat gemaakt, waardoor we ontzettend veel opbergruimte hebben. Hierover vind je meer informatie bij DIY Projects. De lockerkast komt bij VTwonen vandaan en het gietijzeren ledikantje hebben we via Marktplaats gevonden. Het houten wandbord boven het ledikantje heb ikzelf gemaakt, zie ook hiervoor de de blog die ik erover geschreven heb. Zelf ben ik erg blij met het resultaat! Woonruimte 'Rustiek groen'

Onlangs heb ik de styling voor de woonkamer gedaan. Hierbij was het thema 'Rustiek groen' en moesten reeds aanwezige meubels meegenomen worden in het nieuwe design. Met een paar wijzigingen in de kleinmeubelen en de aanschaf van nieuwe accessoires is het resultaat een rustgevende, uitnodigende en rustieke woonruimte. Er is eenheid gecreëerd  doordat gekozen is voor een neutrale basiskleur met accenten van groentinten.